четвер, 29 березня 2012 р.

ЦИФРОВИЙ КОНКУРС 2


03.04.2012 РОКУ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ПОВТОРНИЙ “ЦИФРОВИЙ КОНКУРС” В МУЛЬТИПЛЕКСАХ МХ-5 (РЕГІОНАЛЬНІ ТА МІСЦЕВІ МОВНИКИ).
ДУБРОВИЦЯ
КУЗНЕЦОВСЬК
АНТОПІЛЬ (РІВНЕ)
Ймовірні претенденти на 2 місця по Рівному:
Місцеві – ТОВ ТРК РИТМ та ТОВ ТРК РІВНЕ 1
Регіональні – ТРК ЕРА, канал 24, Малятко ТБ, ZIK, UBR, TVi.

Украинцы купят более 1 млн. цифровых приставок за год: прогноз

1 коментар:

  1. «Цифра» прийшла на Рівненщину

    У торгівельну мережу Рівного надійшли перші партії перетворювачів цифрових сигналів, так звані «сеп-топ-бокси». Незважаючи на їхню досить високу ціну – 600 гривень, населення почало розкуповувати електронні пристрої. Однак гостро постало питання встановлення приймальних антен: колишні мережі колективного прийому телепрограм практично не придатні, а нових просто не існує – їх поки що нікому споруджувати та обслуговувати. Не виключено, що найближчим часом на дахах міських багатоповерхівок знову виросте ліс антен, що неодмінно призведе до пошкодження покрівель будинків. Не менш важливою проблемою буде й ремонт та сервісне обслуговування обладнання.





    Аби випередити небажані події, в Рівненській обласній державній адміністрації за круглим столом за участі заступника голови Олексія Губанова зібралися представники організацій, котрі мають безпосередній стосунок до впровадження систем цифрового телебачення в регіоні. Своє бачення вирішення низки проблем, пов’язаних із впровадженням загальнонаціонального проекту, висловили на нараді представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитро Тарасюк, директор Рівненської філії Концерну РРТ Віктор Талімончик, начальник Рівненської філії Українського державного центру радіочастот Олександр Кужель, представники комерційних структур, які виявили бажання встановлювати та обслуговувати технологічне обладнання для приймання телепрограм у цифровому форматі.





    Наступну подібну нараду заплановано провести у першій половині травня ц.р., після того, як буде одержано відповідні роз’яснення з Держкомтелерадіо України. Саме до цієї державної установи з низкою конкретних запитань уже звернулися керівники облдержадміністрації.

    ВідповістиВидалити